OPENLIJK: EXIT DE COMFORTZONE

Sinds 2016 heb ik veel beslissingen moeten nemen en keuzes moeten maken. Vooral omdat anderen in mijn directe omgeving beslissingen genomen hadden waar ik de rechtstreekse en onrechtstreekse gevolgen van droeg. Hieruit volgde dat ik terug naar school ging en me omschoolde tot Gezondheidscoach. Ik stopte als fulltime commercieel manager en startte mijn eigen zaak op. Een andere wagen en huis kocht en moest verhuizen van west-vlaanderen terug naar Antwerpen, ...
Eigen keuzes zou je denken. Klopt, maar wel het gevolg van beslissingen van anderen.

Gaf dat me stress? Ongetwijfeld. Maar er bestaat ook zoiets als positieve stress. Door mijn gezonde levensstijl met respect voor lichaam en geest zie ik sneller de oplossing dan het probleem. Weerbaarheid en veerkracht zijn een handelsmerk geworden.

Verandering is ook groei!

Ondertussen heb ik met PeVita de richting gevonden die ik wil inslaan zonder er prat op te gaan dat dit voor altijd is. Want hey, niets is voor altijd :-)

Persoonlijke groei en ontwikkeling met het Coachen in de Natuur en Fit in Body & Mind voor een gezond gewicht en levensstijl.
Weerbaarheid, veerkracht & zelfzorg staan ​​steeds centraal. Immers, verandering begint vanuit je eigen kracht. Je eigen PErsoonlijke VITAliteit!

Door het voor mezelf zichtbaar en helder maken van deze twee producten voelde ik me zelfzeker genoeg om PeVita meer bekendheid te geven. Véél meer bekendheid. Zo werd ik eind vorig jaar lid van Voka - Kamer Van Koophandel. Met hun 3000 leden in mijn regio ben ik ervan overtuigd dat zij mij het netwerk bieden dat me kan helpen om te groeien.

Vandaag werd ik online op hun sociale media bekend gemaakt als "nieuw lid in de kijker".
Geeft dat me stress? Nee, helemaal niet! Het is de boost die ik voor mezelf gecreëerd heb. Door uit de comfortzone te komen en niet klein te denken.

Zie jouw droomscenario voor je en Unlock Your Potential!

Met kleine maar Energieke stappen naar Verandering, daar gaan we met PeVita volop voor.

Hier zitten schrijven aan mijn nr 1 ° Blogbericht is ook weer een beetje uit de comfortzone komen. Maar zeg nu eerlijk, wat kan er misgaan? Als niemand hem leest heb ik er toch het plezier van het schrijven en reflecteren over mijn eigen persoonlijke groei aan beleefd.

liefs, 

P. 

1 reactie

 • Beste Peggy,

  Ik heb genoten van jou blog.
  Het was een leuke afwisseling.
  Inspiratie voor gerechtjes en gezonde voeding,
  Ik heb gelachen met je koffiekoeken verhaal, maar vooral geïnspireerd door je eigen verhaal….zoals je schrijft, met positiviteit en wilskracht kom je ver!
  Ik ben zeker dat jij een goede steun en hulp ( kracht) kan zijn om mensen te begeleiden in hun zoektocht.
  Chapeau. Sterke madam💪👍

  Kathy

  Kathy Peeters

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd